Agenda


15 december: Spaans Kerstconcert: Monica Coronado & Manito

Monica ManolitoDit is een verfijnd concertprogramma van mediterrane liederen, waarbij sommige nummers de Kerstsfeer benadrukken. De uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado en  gipsyflamenco gitarist  Manito laten de luisteraar proeven van de warme sfeer van de feestdagen in Spanje. Deze voorstelling belooft  een en al vuur!

Mónica begeleidt  zichzelf op gitaar.  Met heldere stem zingt zij met enorme passie haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Haar muziek is golvend, warm,  ritmisch en optimistisch van toon. In haar liederen worden onderwerpen als liefde, strijd, maar ook onbegrip in een warme deken gewikkeld. Muziekstromingen zoals flamenco, jazz, pop en Latin zijn haar inspiratiebronnen.

Manito  bespeelt de  Spaanse gitaar met grote gedrevenheid. Dit instrument is volgens hem een verlengstuk van zijn ziel. Hij speelt naar eigen zeggen ‘hoe de sterren staan en de wind waait’. Zijn spel is  intuïtief en  rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar  de gitaarlegende ‘Manitas de Plata’.

Waneer & kaarten

Aanvang 20.30 entree €10
Reserveringen 06-23259107

Monica Manolito