Agenda


2019-2020

Per datum zijn er meerdere bijeenkomsten mogelijk zoals huwelijken. Informeer daarom altijd bij onze gastvrouw of de door u gewenste datum en tijd nog beschikbaar is.

       
2019      
15 december 12.00 uur Concert Kerst in het Kerkje. Leerlingen Vioolschool en The Small Stream & Rush Camp Carol Singers Meer informatie klik hier
20 december 20.00 uur Concert Klein Kerstfeest bij kaarslicht door Syste Buwalda Meer informatie klik hier
25 december 11.00 uur Kerstdienst Protestantse Kerk
       
2020      
16 februari 14.00-16.00 Prive concert  
28 augustus 19.00 uur Huwelijk  
       
       
       
Zondagochtend   Voor de exacte data van de vieringen van Protestantse gemeente Landwijk verwijzen wij naar deze website.  
       
    Iedere 3e zaterdag van de maand is er om 19.00 uur een kerkdienst van de Parochie Maria ten Hemelopneming.  
       
       

15 december Concert Kerst in het kerkje

Kerst in het kleine kerkje in Beek. Een concert met de jonge violisten van de vioolschool en de The Small Stream & Rush Camp Carol SingersIedereen is 15 december vanaf 14.00 uur welkom, er zijn diverse zelfgebakken lekkernijen, warme choco en glühwein. Deze middag wordt aangeboden door vioollesnijmegen.nl.

Lees meer...

20 december Klein Kerstfeest bij Kaarslicht Systse Buwalda

KleinKerstfeest SytseBuwalda kleinDit jaar organiseert Sytse Buwalda voor het eerst een kleine tournee met kerstconcerten, de ideale gelegenheid om die locaties weer op te zoeken waar hij met zoveel liefde en plezier gemusiceerd heeft zoals ons kerkje. Op 20 december zal hij een concert geven in ons kerkje om 20.00 uur. 

De begeleiding is als vanouds in handen van Vaughan Schlepp, en de prachtige jongens alt Sam Frets is zijn vaste gast. Meer informatie en tickets, klik hier.

Lees meer...

Concert Vrienden van het Bartholomeuskerkje 10-11

Concert Vrienden van het Kerkje 10112019 2Op zondag 10 november gaf vocaal ensemble Sonabile o.l.v. Jan Hein Egbers, een goedbezocht concert in het Kleine Bartholomeuskerkje in Beek. Instrumentale intermezzi werden verzorgd door Marga Arendsen op het kabinetorgel, Mariëlle Polman op dwarsfluit en Gerard Dierick op hobo.

Lees meer...