Agenda


2018

Per datum zijn er meerdere bijeenkomsten mogelijk zoals huwelijken. Informeer daarom altijd bij onze gastvrouw of de door u gewenste datum en tijd nog beschikbaar is.

       
2018      
       
15 december   20.30 Spaans Kerstconcert: Monica Coronado & Manito Meer info leest u hier
16 december   Kerstconcert leerlingen Guido Janssen Meer info leest u hier 
23 december  11.00 Kerkdienst RK Beek Pastor Henk Janssen
24 december 21.00 Kerkdienst Landwijk  
25 december 11.00 Kerkdienst Landwijk  
       
       
Zondagochtend   Voor de exacte data van de vieringen van Protestantse gemeente Landwijk verwijzen wij naar deze website.  
       
    Iedere 4e zondag van de maand is er om 11.00 uur een kerkdienst van de Parochie Maria ten Hemelopneming.  

15 december: Spaans Kerstconcert: Monica Coronado & Manito

Monica ManolitoDit is een verfijnd concertprogramma van mediterrane liederen, waarbij sommige nummers de Kerstsfeer benadrukken. De uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado en  gipsyflamenco gitarist  Manito laten de luisteraar proeven van de warme sfeer van de feestdagen in Spanje. Deze voorstelling belooft  een en al vuur!

Lees meer...

16 december: Kerstconcert leerlingen Guido Janssen

Kerstconcert vioolschool2018Op zondag 16 december vinden weer de inmiddels traditie geworden kerstconcertjes plaats in het kleine Bartholomeuskerkje te Beek.

Op initiatief van violist/dirigent, Guido Jansen, zullen dit jaar verschillende groepen en leerlingen voor u optreden. Bijzonder is wel de mix van koorzang en het optreden van vioolleerlingen. De TSS&RC Carolsingers, bestaande uit volwassen, zijn dit jaar en topvorm en zullen de mooiste werken voor de kersttiederen zingen.

Lees meer...