Trouwen

De Huwelijksceremonie

De mooiste dag van uw leven start in de het kleine Bartholomeuskerkje in Beek. Of het nu gaat om een burgerlijk of kerkelijk huwelijk of allebei het kan allemaal in het kerkje. De sfeer, de voorzieningen en de mogelijkheden zijn er.

Unieke sfeer

Het charmante Kleine Bartholomeuskerkje is een prachtige trouwlocatie voor uw huwelijk. Het kerkje ligt in het hart van het dorp Beek behorende tot de gemeente Ubbergen. De gemeente Ubbergen ligt in een uniek natuurgebied met zowel een bosrijke heuvelrug, als de prachtige Ooijpolder.

Muziek & Geluid

Het kerkje beschikt over een orgel voor het opluisteren van de plechtigheid. Wilt u liever uw favoriete muziek ten gehore brengen, voor, tijdens of na de plechtigheid, dat kan natuurlijk ook. Ook is er ruimte voor enkele muzikanten of het optreden van een koor.

Mogelijkheden

Wat kan allemaal bij een trouwerij in het Kleine Bartholomeuskerkje? Een burgerlijk huwelijk, kerkelijk huwelijk zowel Protestants als Rooms Katholiek, of een combinatie, het kan allemaal!

Samen met u maken wij uw huwelijk een onvergetelijke herinnering. Met onze gastvrouw bespreekt u uw wensen en wordt er in overleg gekeken wat er mogelijk is.

Tarieven

Hier vindt u de tarieven voor het trouwen in het kerkje.