Mogelijkheden

Wat kan allemaal bij een trouwerij in het Kleine Bartholomeuskerkje? Een burgerlijk huwelijk, kerkelijk huwelijk zowel Protestants als Rooms Katholiek, of een combinatie, het kan allemaal!

Samen met u maken wij uw huwelijk een onvergetelijke herinnering. Met onze gastvrouw bespreekt u uw wensen en wordt er in overleg gekeken wat er mogelijk is.

  • Luiden van de kerkklokken bij aankomst bruidspaar (op verzoek)
  • Zelf live-music verzorgen of met een organist
  • Gebruik maken van onze geluidsapparatuur voor eigen-keuze muziek
  • Rode loper

Het kerkje heeft standaard 60 zitplaatsen, die met gelijke antieke stoelen kunnen worden aangevuld tot 75 zitplaatsen. Voor meer zitplaatsen zijn klapstoeltjes beschikbaar of kan gekozen worden voor staanplaatsen.

Versiering in de kerk
Bloemdecoraties zijn op verschillende plekken in het kerkje mogelijk. Denk daarbij aan kleine decoraties met linten aan de stoelknoppen+linten, een bloemstuk op de altaar tafel, aan de muur kunnen groenelementen worden verzorgd met linten etc. Ook is het mogelijk om kaarsen en/of waxinelichtjes te laten branden.

Versiering buiten de kerk
Buiten langs het hekwerk kunnen guirlandes met linten worden aangebracht + linten. Bij de toegangsdeur van de kerk hangen twee lantaarns met kaarsen hier kunnen eventueel grote tule strikken worden bevestigd.

Heeft u nog andere wensen of ideeën, bespreek het met onze gastvrouw.

Mevrouw Jeanne Menting
Telefoon: (024) 684 33 78
Mobiel: 06 – 50 45 46 86
Of stuur een email